logo-orum

ADULTS

TERÀPIA

En l’etapa adulta, la salut mental esdevé un fonament inqüestionable per a una vida plena i satisfactòria. Amb les complexitats i les demandes de la vida moderna, la teràpia emergeix com una eina poderosa per abordar les dificultats emocionals i psicològiques que poden sorgir. Sigui que estiguis enfrontant reptes personals, treballant per superar pors profundes o simplement desitjant assolir els teus objectius de benestar propi o amb la teva família, la teràpia ofereix un espai segur i acollidor per a explorar, comprendre i canviar patrons de pensament i comportament que poden estar afectant la teva vida quotidiana.

El nostre enfocament integral en la teràpia abasta totes les etapes clau del procés, des de la Prevenció i Detecció inicial fins a la Orientació experta, el Diagnòstic precís i el Tractament personalitzat. Creiem que cada persona és única i, per tant, les seves necessitats també ho són. Amb aquesta filosofia en ment, treballem colze a colze amb tu per desenvolupar un pla terapèutic adaptat a les teves metes i objectius individuals. A través d’aquest acompanyament integral, estem compromesos a proporcionar-te les eines i les estratègies necessàries per aprofundir en el teu autoconeixement, superar desafiaments i viure una vida més satisfactòria i plena.

Assessorament i orientació familiar
Teràpia individual / familiar / de parella
Ansietat i angoixa
Depressió
Superació de pors
Processos de dol i pèrdues
Millora d’habilitats socials
Millora de l’autoestima
Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC)
Assetjament laboral o moving
Tractament de veu, disfèmia, afàsia i deglució

Psicologia
Psiquiatria
Psicopedagogia
Psicomediació
Neuropsicologia

El mètode de treball d’Orum Center es basa en la filosofia de ser un equip humà compromès amb l’objectiu de fomentar i compartir la millora personal i familiar mitjançant l’aplicació d’una atenció profunda, l’escolta activa, una genuïna empatia i una visió d’equip multidisciplinar.

Per començar la nostra relació, t’escoltarem obertament per entendre com et podem ajudar. Després, t’orientarem sobre el millor enfocament per gestionar-ho, identificant l’àmbit i el professional més adequat per a tu.

Com puc saber si realment necessito anar a teràpia?
Si et trobes enfrontant reptes emocionals, conflictes personals o situacions que afecten la teva qualitat de vida, la teràpia pot ser útil. Un terapeuta et pot ajudar a avaluar si la teràpia és una opció adequada per a tu i com et podria beneficiar.

Què puc esperar durant la meva primera sessió de teràpia?
Durant la primera sessió, el terapeuta et preguntarà sobre les teves preocupacions i objectius. També et proporcionarà informació sobre l’enfocament terapèutic i com treballar junts per abordar els teus desafiaments.

Com puc estar segur/a que la informació que comparteixo amb el terapeuta romandrà confidencial?
La confidencialitat és un principi fonamental en la teràpia. El terapeuta està legalment obligat a mantenir la teva informació privada, és la nostra prioritat absoluta. Abans d’iniciar la teràpia, el terapeuta et donarà més detalls sobre les nostres pràctiques de confidencialitat.

Com sabré si la teràpia està realment ajudant-me?
El progrés pot ser diferent per a cada persona, però podràs observar canvis en la teva perspectiva, la teva capacitat per afrontar els desafiaments i les teves emocions. El terapeuta també t’ajudarà a avaluar els canvis i els avenços al llarg del temps.

Quina és la durada típica d’un procés terapèutic?
La durada de la teràpia varia segons les teves necessitats i objectius. Algunes persones veuen canvis en unes poques sessions, mentre que altres poden necessitar més temps per abordar qüestions profundes. El terapeuta treballarà amb tu per determinar la durada més adient segons el teu progrés i les teves metes.

Si tu no saps com fer-ho

t'ajudem

Si tu no saps com fer-ho

t'ajudem