logo-orum

E-TERÀPIA

Cuida't des de casa amb les nostres atencions i seguiments en línia

En aquests temps en què la comoditat i la flexibilitat són essencials, la e-teràpia és una nova manera de cuidar-te sense haver de sortir de casa. Les nostres atencions i seguiments en línia han estat dissenyats per oferir-te una experiència terapèutica íntima i personalitzada, tot a la comoditat del teu propi entorn i sense haver de fer desplaçaments.

Mitjançant la nostra plataformes de comunicació virtual propia, brindem l’oportunitat d’establir una connexió de confiança amb el teu terapeuta amb total confidencialitat. A través d’aquesta interacció en línia, podràs compartir les teves inquietuds, objectius i progressos de manera tan efectiva com ho faries en una visita presencial.

A Orum Center som un centre pioner a Lleida en l’e-teràpia. Ja utilitzàvem aquest mètode abans de la pandèmia de la Covid i hem realitzat diversos estudis amb la Universitat de Lleida, els quals han demostrat que l’eficàcia de la teràpia en línia dels nostres professionals és igual d’efectiva que la teràpia presencial. De fet, pot oferir certs beneficis addicionals degut a la comoditat que proporciona als nostres pacients.

En les nostres atencions sempre oferim la màxima qualitat i el suport que mereixes. El teu terapeuta t’acompanyarà de manera dedicada, t’oferirà eines i estratègies i et guiarà en el teu camí cap al benestar, ja sigui de manera virtual com presencial. Perquè som un equip humà, compromès i multidisciplinari que vol compartir la millora de les persones i les seves famílies a través de l’escolta i l’empatia per aconseguir el seu benestar mental i emocional.

Si tu no saps com fer-ho

t'ajudem

Si tu no saps com fer-ho

t'ajudem

CONFIDENCIALITAT

La teva confidencialitat, la nostra prioritat absoluta

La confidencialitat és un pilar fonamental en la teràpia que regeix totes les nostres interaccions. Entenem que compartir les teves preocupacions i sentiments pot ser un pas difícil i valent, i per això, volem assegurar-te que la teva privadesa és la nostra principal prioritat.

 

És important que sàpigues que el terapeuta està legalment obligat a mantenir totes les teves dades i continguts de les sessions totalment privats i confidencials. Aquest compromís de confidencialitat inclou tot el que es digui o es comparteixi durant les sessions, les teves dades personals, i fins i tot el simple fet que estàs rebent teràpia. No compartirem cap informació sobre la teva situació sense el teu consentiment explícit.

 

Abans de començar la teràpia, el terapeuta t’informarà en detall sobre les nostres pràctiques de confidencialitat i respondrà a totes les teves preguntes o inquietuds relacionades amb la privadesa. Volem que tinguis plena confiança en què les teves converses amb nosaltres romandran estrictament privades, proporcionant un entorn segur i confiable per al teu creixement i benestar emocional.