logo-orum

Si no acaba mai els deures potser li costa llegir

[vc_row][vc_column][vc_column_text]ORUM CENTER us pot ajudar amb el MÈTODE GLIFING,

un joc d’ordinador que ‘enganxa’ als més petits a la lectura

 

Som la Montse, l’Anna, la Noèlia i la Maria.

A aquest nen li costa acabar els deures… No llegeix mai i quan ho fa, li costa molt… 

Us sona? Aquest podria ser un indicador de problemes en la lectura. La falta de velocitat i de fluïdesa lectora pot comportar molt d’esforç i per tant, molt cansament. Gran part dels problemes acadèmics de Primària i ESO deriven de les dificultats en lectoescriptura. Són molts els recursos cognitius que aquests alumnes dediquen a “desxifrar” textos i un cop ho han fet, no es poden centrar al màxim en el significat del que llegeixen. Això fa que estudiar els acabi suposant un esforç descomunal.

A ORUM CENTER hem implantat el MÈTODE GLIFING com una eina d’entrenament per la lectura. Aquest mètode, creat per la psicòloga catalana Montserrat Garcia, parteix de la premissa que el cervell es pot entrenar i per tant, es tracta d’un mètode de reeducació.

Com aprenen els nens? Jugant!

Què els agrada als nens? L’ordinador!

El mètode Glifing és de fet, un joc d’ordinador que busca “enganxar” al nen a la lectura de manera lúdica: carreres de cotxes, memòries, taules de parelles, jocs d’explotar bombolles… 

Amb aquest mètode s’avaluen la velocitat i la precisió lectora i en pocs minuts es pot saber quin és el perfil lector del nen. S’analitzen les dades i el professional sap en tot moment quin aspecte necessita treballar el nen, tingui o no un trastorn del llenguatge o d’algun altre tipus. A més, l’entrenament es pot adaptar en cada cas concret i el resultat acaba essent una lectura més fluïda, una major comprensió i menys errors.

Us podem garantir que a mesura que avancen les sessions, la millora de la lectura es fa evident, els esforços són cada cop menys i l’objectiu final que no és cap altre que tenir NENS MÉS FELIÇOS, s’assoleix amb garanties.

 

Equip d’Orum Center[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]