Carrer Ballester, 9, 25002 Lleida

El centre

ORUM CENTER
20 anys d’experiència al teu costat

Està format per un equip multidisciplinari de professionals del món de la salut amb més de 20 anys d’experiència: psicologia, pedagogia, psicopedagogialogopèdia, psiquiatria, neuropediatria i neuropsicologia.
Vetllem per un desenvolupament integral. Comptem amb àmbits d’atenció sobre Prevenció, Detecció, Orientació, Diagnòstic i Tractament.

ELS NOSTRES ÀMBITS D’ATENCIÓ

Psicologia

Especialitzada en atenció, valoració i tractament psicològic d’àmbits emocionals i estat d’ànim, pors, ansietat, dificultats afectives, habilitats socials i dificultats relacionals, estrès laboral i teràpia de família.

Treballem amb infants (a partir de sis anys), adolescents, adults i unitats familiars.

Psicoteràpia basada en els corrents cognitivo-conductual i sistèmic. Comptem amb innovadors mètodes de treball, com treball CCS, teràpies de tercera generació , EMDR (sigles en anglès de desensibilització i reprocessament per mitjà de moviments oculars) i e-teràpia (realitat virtual i realitat augmentada).

Psiquiatria Infantojuvenil

Comptem amb una unitat especialitzada a atendre, valorar i diagnosticar nens i adolescents que presentin qualsevol tipus de trastorn psiquiàtric.

Oferim prescripció de tractament psicofarmacològic quan es consideri necessari en: trastorns anímics (depressió, retraïment, etc.), ansietat, alteracions conductuals (irritabilitat excessiva, agressivitat, etc), trastorns generalitzats del desenvolupament (autisme, síndrome d’Asperger), TDAH (trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat) TOC (trastorn obsessiu compulsiu), etc .

Pedagogia 

Preveu, identifica i rehabilita les dificultats en el procés d’aprenentatge potenciant i desenvolupant les capacitats cognitives del nen o adolescent, i també proporciona als docents recursos i habilitats que permetin respondre a les necessitats dels alumnes amb problemes d’aprenentatge.

Psicopedagogia

Disciplina que aborda els diversos processos psicoeducatius relacionats amb l’aprenentatge.

Realitzem una valoració d’habilitats cognitives i instrumentals per preparar plans d’actuació i intervencions en infants, adolescents o adults a fi de poder potenciar les seves capacitats, tant pel que fa a les habilitats acadèmiques com en la gestió del procés d’ensenyament-aprenentatge.

Proporcionem eines en funció de les necessitats educatives de cada infant i orientació professional per a cada persona. Destaquem l’ús del Mètode Glifing: un mètode d’entrenament de la lectura lúdic mitjançant les noves tecnologies.

Psico-mediació 

Especialitzada en la gestió de conflictes en l’àmbit familiar, dirigida a pares i adolescents i també a parelles.
També s’adreça a organitzacions privades de l’àmbit empresarial per gestionar els conflictes entre treballadors/es, i entre treballadors/es i comandaments.

Logopèdia 

Especialitzada en la prevenció, l’avaluació i la intervenció pel que fa a alteracions o disfuncions de la comunicació oral i escrita: retard en el llenguatge, alteracions de la parla, problemes de deglució, patologia vocal funcional i disfuncional i dificultats en la lectoescriptura.

Oferim atenció especialitzada a infants, joves i adults, i assessorament educatiu a escoles i famílies. També organitzem cursos de veu per a professionals de l’educació, mitjans de comunicació, de sanitat, etc.

Neuropediatria 

Especialitzada en neurologia infantil. Ens centrem en el tractament i el seguiment de malalties del sistema nerviós, com retards en el desenvolupament, convulsions, trastorns de l’aprenentatge escolar, TDAH, TEA, cefalea i alteracions cefàliques.

Neuropsicologia

Especialitzada en el desenvolupament del sistema nerviós per tal de descobrir què succeeix en el cervell de l’infant per tal de poder connectar posteriorment les disfuncions cerebrals, les dificultats emocionals i cognitives que es poden desenvolupar durant l’etapa evolutiva.

La neuropsicologia estudia les relacions entre la conducta i el cervell dels infants, lesions, danys o funcionament anòmal en les estructures del sistema nerviós central que tenen conseqüències en els processos cognitius, psicològics, emocionals o del comportament de l’infant.

SERVEIS A LES ESCOLES

Oferim tallers per als pares i per als professionals docents sobre: orientació, eines, límits, pors, TDAH, etc. 

Si hi esteu interessats, podeu contactar amb nosaltres per concretar el tema del taller.

OFERIM ATENCIONS I SEGUIMENTS PRESENCIALS I TAMBÉ ONLINE.