Carrer Ballester, 9, 25002 Lleida
973 23 83 85
ORUM CENTER
20 anys d’experiència al teu costat

Està format per un equip multidisciplinari de professionals del món de la salut amb més de 20 anys d’experiència: psicologia, pedagogia, psicopedagogia, logopèdia, homeopatia, psiquiatria, neuropediatria i neuropsicologia.
Vetllem per un desenvolupament integral. Comptem amb Àmbits d’Atenció sobre Prevenció, Detecció, Orientació, diagnòstic i tractament.

SERVEIS D’ATENCIÓ

Neuropedriatria, Homeopatia, Psiquiatria

La nostra metodologia de treball consta d’una primera entrevista on s’elabora la història clínica del pacient i s’exposa el motiu de la consulta.
En cas d’infants i adolescents, a continuació es duu a terme una valoració per determinar els objectius de treball i una evolució del diagnòstic abans del tractament.

SERVEIS  A LES ESCOLES

Actualment estem treballant als departaments d’orientació del Col·legi Episcopal de Lleida, des de infants fins a ESO. Oferim tallers per als pares i per als professionals docents: orientació, eines, límits, pors, TDAH etc.

Unitat de Psiquiatria Infantil

Comptem amb una unitat especialitzada en atendre, valorar i diagnosticar a nens i adolescents que presentin qualsevol tipus de trastorn psiquiàtric. Prescripció de tractament psicofarmacològic quan es consideri necessari de: trastorns anímics (depressió, retraïment, etc.), ansietat, alteracions conductuals (irritabilitat excessiva, agressivitat, etc.), trastorns generalitzats del desenvolupament (autisme, síndrome d’Asperger), TDAH (Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat), TOC (Trastorn Obsessiu-Compulsiu), etc .

Psicologia d’adults

Especialitzada en tractament en àmbits emocionals, pors, ansietat , estat d’ànim , estrès laboral i temes familars , mitjançant treball CCS, teràpies de tercera generació , MDR i eterapia ( realitat virtual i realitat augmentada).

Psico-mediació 

Especialitzada en la gestió  del conflicte en  l’àmbit familiar pares i adolescents com  de parella.
També en organitzacions privades de l’àmbit empresarial entre treballadors/es  i treballadors/es i comandaments.

ELS NOSTRES ÀMBITS D’ATENCIÓ
Logopèdia
Piscologia Clínica
Psicopedagogia
Homeopatia

Problemes de veu, Deglució disfuncional, Problemes  de parla. Trastorns del llenguatge oral, Trastorns del llenguatge escrit. Cursos de Veu professionals de l’educació, mitjans de comunicació, sanitat, etc.

 

 

Avaluació, diagnòstic i tractament psicològic: infantil, adolescents Psicoteràpia basada en les corrents cognitiu-conductual i sistèmica. Coaching personal. Teràpia de família. Unitat TEA. Unitat TDAH. Escola de pares. Xerrades escolars

Avaluació, diagnòstic i tractament psicològic: infantil, adolescents Psicoteràpia basada en les corrents cognitiu-conductual i sistèmica. Coaching personal. Teràpia de família. Unitat TEA. Unitat TDAH. Escola de pares. Xerrades escolars

Tractament amb Homeopatia i Flors de Bach del nerviosisme, ansietat, tristesa, pèrdues afectives, preocupacions, manca de concentració, dificultats d’aprenentatge adolescents i adults.
Assessorament en èpoques de canvis a nivell personal i laboral.
Suport en la resolució de conflictes i dificultats emocionals.